fytopoulos logo 1

ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ψυχίατρος - Ομοιοπαθητικός ιατρός - Ψυχοθεραπευτής

Η Ιατρική της Ψυχής Online Εργαστήριο με τον Ψυχίατρο Κωνσταντίνο Φυτόπουλο, 10 Μαΐου

Η Εναλλακτική Ατζέντα, με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση σειράς σεμιναρίων με τον καταξιωμένο ψυχίατρο, ψυχοθεραπευτή και ομοιοπαθητικό, πιστοποιημένο θεραπευτή του Holotropic Breathwork και Coach του Ινστιτούτου HeartMath, κ. Κωνσταντίνο Φυτόπουλο.

Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι ένα περίπλοκο ζωντανό σύστημα που μέσα από την εξέλιξη χιλιάδων ετών, έχει αναπτύξει αναρίθμητους τρόπους προφύλαξης, ομοιόστασης και αυτοθεραπείας καθώς και μηχανισμούς ωρίμανσης και εσωτερικής ψυχολογικής ενοποίησης. Στους μηχανισμούς αυτούς έχει καθοριστική σημασία η διεργασία της επίγνωσης του εαυτού καθώς και η μετεξέλιξη και η ωρίμανση των συναισθημάτων. Το πρόβλημα είναι ότι, οι σύγχρονες συνθήκες ζωής, όπως η κακή διατροφή, οι φρενήρεις ρυθμοί ζωής, η απομάκρυνση από την φύση, τους φυσικούς μας ρυθμούς και το υπερβολικό και ανεξέλεγκτο στρες έχουν καταστείλει σε έναν σημαντικό βαθμό αυτές τις λειτουργίες.

Ο Ψυχίατρος Κωνσταντίνος Φυτόπουλος θα εξηγήσει σε αυτό τον κύκλο σεμιναρίων, τις αρχές αυτών των μηχανισμών αυτοθεραπείας και ενοποίησης και θα δώσει συγκεκριμένες κατευθύνσεις, γνώσεις και τεχνικές, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τον συμμετέχοντα, να αλλάξει την προσέγγιση απέναντι στην υγεία του και τον εαυτό του και να την βελτιώσει ριζικά.

Που: Διαδικτυακά

Πότε: 10 Μαΐου Ώρες: 10:00 – 14:00

Πόσο: 60€ + ΦΠΑ

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές εδώ https://enallaktikiagenda.gr/event/iatriki-psuchis-futopoulos/