fytopoulos logo 1

ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ψυχίατρος - Ομοιοπαθητικός ιατρός - Ψυχοθεραπευτής

3ήμερο βιωματικό εργαστήριο "Ολοτροπικών Αναπνοών" 24-26 Μαρτίου 2023

3ήμερο βιωματικό εργαστήριο "Ολοτροπικών Αναπνοών" με θέμα
ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ
~Όταν η Συνειδητότητα ενεργοποιεί την Αυτοίαση~
με τον Κωνσταντίνο Φυτόπουλο

To Holotropic Breathwork™ είναι μία από τις πιο ισχυρές και αποτελεσματικές τεχνικές της αυτο-εξερεύνησης και μεταμόρφωσης, η οποία προέκυψε από την έρευνα για τις δυνατότητες διεύρυνσης της συνείδησης τα τελευταία 50 χρόνια από τον κλάδο της Υπερπροσωπικής Ψυχολογίας. Ενσωματώνει στοιχεία, από τις τελετουργίες των ιθαγενών και των προκολομβιανών πολιτισμών, από τις ανατολικές πνευματικές πρακτικές και τις μυστικιστικές παραδόσεις του κόσμου, καθώς και την σύγχρονη έρευνα για την διευρυμένη χαρτογράφηση της συνειδητότητας.

Σκοπός του Holotropic Breathwork™είναι να ενθαρρύνει και να υποβοηθήσει το άτομο να καταδυθεί στα άδυτα βάθη της ψυχής του αποκτώντας πρόσβαση στις περιοχές, τις πριν και πέρα, από την τραυματική περιοχή, τον προσωπικό διχασμό και την νευρωτική προσωπικότητα.
Η λέξη «Holotropic» υποδηλώνει την υπέρβαση του εσωτερικού κατακερματισμού και της αίσθησης διαχωρισμού του ατόμου από το περιβάλλον, τον εαυτό του και το Όλον. Είναι επίσης μια πύλη για το πνευματικό μονοπάτι της ενοποιημένης ύπαρξης.
Το όνομα Holotropic σημαίνει κυριολεκτικά «πηγαίνοντας προς την ολότητα» (από τα ελληνικά «ὅλον» και «τρέπειν»).

Το σεμινάριο συντονίζει ο Ψυχίατρος- Ψυχοθεραπευτής Γιουνγκιανής κατεύθυνσης, Ολιστικός Ιατρός και πιστοποιημένος Holotropic Breathwork ™ Κωνσταντίνος Φυτόπουλος.

Πρόγραμμα:
> Η εισαγωγή θα γίνει διαδικτυακά την Παρασκευή 24/3/23, 18.30-21.00 μέσω zoom
> Το εντατικό διήμερο βιωματικό εργαστήρι θα γίνει Σάββατο 25/3/23 9:00-21:00 & Κυριακή 26/3/23 9:00-19:00
Κόστος:
> 220 ευρώ για έγκαιρη δήλωση συμμετοχής~ Early Bird
εώς τις 13/3
> 270 ευρώ μετά τις 13/03
Χώρος Διεξαγωγής;
> Anahata Yoga Studio, Θεσσαλονίκη
(Θεμιστοκλή Σοφούλη 107, Καλαμαριά 551 31)

Επικοινωνία:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6937119255
2351076122
>>Πληροφορίες και στο σχετικό άρθρο στην Εναλλακτική Ατζέντα
https://enallaktikiagenda.gr/.../afypnizontas-ton.../...


* Οι θέσεις για το βιωματικό εργαστήριο είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μετά τη συμπλήρωση των θέσεων υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής σε λίστα αναμονής για επόμενο. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να είναι παρόντες καθ' όλη την διάρκεια του σεμιναρίου καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα για μερική συμμετοχή.
** Για όσους επιθυμούν να προχωρήσουν με την εκπαίδευση στο Holotropic Beathwork™ υπάρχει δυνατότητα παροχής πιστοποιητικού παρακολούθησης.